Soc Astrid Rinaldi, em presento amb l'objectiu que em puguis conèixer una mica a través d'aquesta descripció professional i personal i tinguem així un primer contacte. 

Vaig obtenir el títol de Grau en Educació Social més tard del que és habitual perquè abans vaig començar una carrera que no vaig acabar i entremig vaig fer la Diplomatura de Turisme.

Un cop decidida i convençuda en desenvolupar la meva carrera professional en l'àmbit socioeducatiu he ampliat la meva formació amb la titulació de Psicopedagogia, Psicologia Infantil i Juvenil i formació continuada en matèria emocional, social i comunitària. 

Treballo com a psicopedagoga des de l’any 2008 en centre propi a Barcelona on he tingut oportunitat de compartir ensenyaments i experiències amb més de 200 famílies que, per sobre de tot, es preocupen per l’educació dels seus fills/es i desitgen una bona dinàmica familiar.

Diuen de mi que transmeto energia, positivisme i bon ànim en les meves sessions, coordinacions amb escoles o assessorament familiar. Sempre començo una sessió demanant que em diguin quin ha estat el millor moment de la setmana i acabo recordant que el que aprenem en sessió cal practicar-ho fora.

I com el tracte particular és el que humanitza les relacions i afavoreix la confiança t’explico més sobre mi a nivell personal:

Em vaig convertir en mare per primera vegada el mateix dia que feia 31 anys. I dos anys més tard vaig repetir l'experiència en una altra data assenyalada, la d’un sorteig. 

Practico natació des de l’escola bressol. M’encanta banyar-me i nedar, a la piscina o platja. Aquesta activitat és necessària per a mi al menys un cop per setmana.
 

La lectura m’acompanya sempre, en especial les novel·les ambientades en el segle XIX. Gràcies al llibre digital tinc prestatgeries lliures a casa.

La meva mare va obrir aquest centre de psicopedagogia l’any 1986. Un centre que s’adapta a les persones i moments però manté els principis i fonaments que ella va instaurar.