Soc Astrid Rinaldi, especialista en intervenció infanto-juvenil i familiar i investigadora en processos educatius.

Vaig obtenir el títol de Grau en Educació Social més tard del que és habitual perquè primer vaig començar una carrera que no vaig acabar i, després em vaig diplomar en Turisme.

Decidida i convençuda en desenvolupar la meva carrera professional en l'àmbit socioeducatiu he ampliat la meva formació amb la titulació de Psicopedagogia, Psicologia Infantil i Juvenil i formació continuada en matèria emocional, social i comunitària. 

Treballo com a psicopedagoga des de l’any 2008 en centre propi a Barcelona on he tingut oportunitat de compartir ensenyaments i experiències amb més de 200 famílies que, per sobre de tot, es preocupen per l’educació dels seus fills/es i desitgen una bona dinàmica familiar.

Diuen de mi que transmeto energia, positivisme i bon ànim en les meves sessions, coordinacions amb escoles o assessorament familiar. Sempre començo una sessió demanant que em diguin quin ha estat el millor moment de la setmana i acabo recordant que el que aprenem en sessió cal practicar-ho fora.

I com el tracte particular és el que humanitza les relacions i afavoreix la confiança t’explico més sobre mi a nivell personal:

Em vaig convertir en mare per primera vegada el mateix dia que feia 31 anys. I dos anys més tard vaig repetir l'experiència en una altra data assenyalada, la d’un sorteig. 

Practico natació des de l’escola bressol. M’encanta banyar-me i nedar, a la piscina o platja. Aquesta activitat és necessària per a mi al menys un cop per setmana.
 

La lectura m’acompanya sempre, en especial les novel·les ambientades en el segle XIX. Gràcies al llibre digital tinc prestatgeries lliures a casa.

La meva mare va obrir aquest centre de psicopedagogia l’any 1986. Un centre que s’adapta a les persones i moments però manté els principis i fonaments que ella va instaurar.